Naša ponuda
Newsletter

O nama

MINI FARMA D.O.O.

Mini farma osnovana je 1998. Godine kao obrt. Smještena je u primorsko-goranskoj županiji nekoliko kilometara od Rijeke između grada Kastva i Viškova na adresi Jelušići 55. Poslujemo u vlastitom prostoru s osiguranim parkingom. Osnovna djetatnost je trgovina.

U početku smo djelovali kao sjemenarna s prodajnim asortimanom sjemenske robe [sjeme povrća, cvijeća, zaćina, travne smjese, sjemenski krumpir], sadnicama cvijeća, voća i lukovicama. Osim sjemenskog programa nalaze se tu različita gnojiva, hrana i oprema za kućne ljubimce, poljoprivredni ručni alati, sustavi navodnjavanja CLABER, zemlje i supstrati.

Sve većom potražnjom uvodimo i program željezarije. U ponudi nudimo veliki izbor ručnog i električnog profesionalnog i hobi alata renomiranih proizvođača kao što su: MAKITA, METABO, FLEX, BOSCH, MAKTEC, UNIOR, KNIPEX, GEDORE, WITTE, WIHA, PROXXON, BGS, HAWERA, MAURER, CMT... uz veliki izbor pratećeg pribora.

Bogat izbor okova za namještaj i građevinsku stolariju proizvođača:

BLUM, HARN-spojnice, vodilice za ladice
OTLAV, SASSBA, AGB-brave, anube(cilindrične spojnice)
FRANKE, TEKA, ALVEUS-sudoperi
OMAD, DIDIEFFE, LOŽ-okov za grilje i prozore
HOPPE, RUJZ, ROSSETI-ukrasni okov
LAGUNA-okov za klizne ormare

Uvozimo dlijeta za duborez(woodcarving) švicarske marke PFEIL kovanih od visoke legure alatnog čelika. Dlijeta marke PFEIL spadaju u među najkvalitetnije u svijetu. Čvrstoča materijala je elektronički kontrolirana prema modernim metodama.

Također u ponudi imamo zaštitnu opremu proizvođača: PANOPLY, MAURER, SIXTON, SALVA... u vidu zaštite glave, ruku, tijela i opreme protiv pada.

Oprema za zavarivanje-DECA, TELWIN
Vijčana i pričvrsna tehnika-MUNGO, FISCHER, ELEMATIC, MAURER...
Ljepila i brtvila-MEKOL, BISON, PATTEX, HENKEL, WURTH...
Brusni, rezni pribor-HAWERA, KLINGSPOR, SAIT..
Benzinski vrtni program-MAKITA, ALPINA, STIHL...

U svom prodajnom programu imamo preko 15000 artikala koji se stalno širi. S obzirom na širok program svaku narudžbu možemo realizirati u vrlo kratkom roku. Ukoliko imate dodatne zahtjeve slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo ispuniti vaše želje. Mini farma ima program koji kupcima donosi dodatne pogodnosti u vidu kartice vjernosti.Karticu možete dobiti nakon prve kupnje na blagajni.

DOĐITE I UVJERITE SE U NAŠU BOGATU PONUDU.

Uvjeti poslovanja

Uvjeti kupnje

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Mini Farma e-trgovine definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, poštarina i otprema, povrat/reklamacija robe. Prodavatelj (isporučitelj) proizvoda je Mini Farma, a kupac je svaki punoljetni posjetitelj naše Internet trgovine, koji robu naručuje na jedan od načina opisanih u daljnjem tekstu. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom procesa kupovine. Proizvodi su namijenjeni prodaji isključivo na području Republike Hrvatske.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Za kupovinu u iznosu većem od 1000,00 kn odobravamo 10% popusta na gotovinsko ili predračunsko plaćanje.

Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini za područje Republike Hrvatske naručuju se na jedan od sljedećih načina:

-e-mailom info@minifarma.hr
-telefonom 051/256-565 051/258-069
-telefaxom 051/258-068

Dostava

Minimalna vrijednost naručenih artikala je 100 kn, a dostavu vršimo na području Hrvatske.

Cijena dostave:

Pošiljke težine do 30 kg: 30 kn + pdv
Pošiljke težine iznad 30 kg: 45 kn + pdv
Za narudžbe vrijednosti iznad 1000 kn troškove plaća MINI FARMA.

Isporuka na otoke prema upitu.

Plaćanje

Naručene artikle kupac može platiti na sljedeće načine: pouzećem (u gotovini, pri preuzimanju u poslovnicama) i po predračunu, na poslovni račun putem virmana ili opće uplatnice. Roba se šalje dostavnom službom ili poštom preporučeno.

Prilikom preuzimanja robe molimo provjerite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirajte kurirskom djelatniku koji je robu dostavio. Pošiljku s vidljivim vanjskim oštećenjima ne preuzimajte.